Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیف بدری سخنگوی کمیسیون عمران در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون متبوع خود گفت: موضوع زلزله غرب کشور با حضور مسئولان انجمن و پژوهشگاه زلزله‌شناسی، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و کارشناسان از لحاظ فنی بررسی شد.

نماینده مردم اردبیل ادامه داد:کارشناسان این موسسه توضیحاتی را درباره موارد ژئوفیزیکی، مکانیکی خاک و زمین‌شناسی این منطقه ارائه کردند البته آن‌ها تیمی را برای مشاهده و بررسی میدانی به منطقه زلزله ‌زده غرب اعزام کرده‌اند و قرار شد بعد از 15 الی20 روز با تهیه گزارش نهایی جلسه دیگری در این مورد برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدری با بیان اینکه براساس مدارک این کارشناسان حدود 318 زلزله طی 118 سال گذشته در مناطق اطراف رشته‌کوه زاگرس به وقوع پیوسته است، افزود: تنها 21 مورد از این تعداد، بالای 5 ریشتر بوده و یک مورد هم بالای 6 ریشتر در این 118 سال ثبت شده است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: زلزله 7.3 ریشتر کرمانشاه طی این سال‌ها در این منطقه استثنائی بوده است، اعداد و ارقام این ریشترها شاید در ظاهر قابل توجه نباشد اما هر یک ریشتر حدود 32 برابر دارای قدرت تخریبی بیشتر است.

نماینده مردم اردبیل با تاکید بر اینکه احتمال وقوع پس لرزه‌های بالای 6 ریشتر در مناطق غرب کشور وجود دارد، گفت: اگرچه احتمال می‌رود در استان‌های دیگر همین حوالی هم رخ دهد.

وی با اشاره به اینکه حدود نیم ساعت قبل از زلزله اصلی در غرب کشور 3 پیش ‌لرزه به ثبت رسیده است، تصریح کرد: بیشترین آنها 4.3 ریشتر بود که اگر فرهنگ سازی کافی انجام شده بود، مردم با توجه به این پس‌لرزه‌ها از منازل خود خارج می‌شدند و این گونه خسارت جانی کمتری وارد می‌شد.

بدری ادامه داد: میزان خسارت زلزله غرب کشور مشابه زلزله منجیل در شمال کشور بود، البته میزان خرابی و تعداد جان‌باختگان در استان کرمانشاه بسیار کمتر بوده که نشان می‌دهد روند ساخت‌وساز بهتر شده است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به برخی فضاسازی‌ها درباره ساختمان‌های مسکن مهر مناطق زلزله زده، اظهار کرد: براساس آیین‌نامه‌های اجرایی برای زلزله باید جمع انسانی حفظ شود و تنها خرابی یک ساختمان اهمیت ندارد لذا با وجود تنها دو فوتی در ساختمان‌های مهر این منطقه می‌توان اعلام کرد که بیشتر فضاسازی رسانه‌ای انجام می‌شود.

نماینده مردم اردبیل بیان داشت: شاید در رسانه‌ها علیه نظام فنی و مهندسی فضاسازی‌هایی صورت گرفته باشد اما نیاز به بررسی کارشناسی دارد که این کار هم در دستور کارمان قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور

آفتاب‌‌نیوز :

 «نون مصرفی دوسال خانواده هشت نفره‌ام را سیل برد» این‌ها حرف‌های دردناک محمد ریگی کشاورز منطقه سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی ۲۵ کیسه ۱۰۰ کیلویی گندمش را سیل برده است.

رئیس مرکز خشکسالی احد وظیفه امروز هشدار داد هر لحظه امکان سیل خطرناک در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان وجود دارد و کشاورزان مراقب گندم‌هایشان باشند تا سیل نبرد.

بارش‌های امسال در مناطق جنوبی کشور سیل‌های ویرانگری ایجاد کرد سیل‌ها حتی در کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس که باران برای آن‌ها رویا بود نیز شکل گرفت.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که گندمکاران قبل از ورود کمباین به مزرعه، پیش بینی‌ها و هشدار‌های هواشناسی را ببینند، باران برداشت را سخت می‌کند و سیل ایجاد می‌کند.

سیل‌های اخیر در منطقه جنوب کشور ۱۱۶۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرد.

با این میزان پول می‌توان کل گندم کشاورزان استان سیستان و بلوچستان معادل ۶۷ هزار تن را با قیمت کیلویی ۱۷۵۰۰ تومان خرید تضمینی کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند